Четвер, 05 грудня 2019 20:29

Вітчизняний виробник розпочав виготовляти обладнання для навантажувачів світових брендів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняний виробник ТОВ «Завод Кобзаренка» (відомий по сільськогосподарським причепам) почав виробляти лінійки продукції нового сегменту.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в виробничий план підприємства додались нові захвати для круглих рулонів, призначені для телескопічних навантажувачів.

Як розповіли в компанії, захвати розраховані для рулонів діаметром до 1,8 м, а конструкція захвату запобігає пошкодженню рулону та плівки.

Захвати оснащені системою швидкого кріплення до навантажувача і виконані з високоякісного металу, який є стійким до ударів і перепадів температур. До того ж захвати мають антикорозійне покриття полімерною фарбою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові захвати призначені для телескопічних навантажувачів Manitou, JCB, Merlo, Bobcat, Haulotte, Claas, Caterpillar (Cat) і тракторів з фронтальним навантажувачем.

Нагадаємо, ще кілька років тому свої розробки агрегатів для навантажувачів мали можливість представити лише кілька компаній, то в цьому році спостерігається «бум» вітчизняного виробництва цієї продукції.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: