Zeppelin

Оцініть
(1 Голосовать)

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» - ексклюзивний офіційний дилер на українському ринку всесвітньо відомої компанії Caterpillar.

Ми є частиною великої міжнародної мережі компаній, яка займається поставками промислової, сільськогосподарської та будівельної спецтехніки. Zeppelin GmbH - німецький промисловий концерн, представлений в 20-ти країнах по всьому світу в сфері дилерства та виробництва.   

Пропонована нашою компанією широка номенклатура продукції допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності - від земляних робіт до електропостачання збудованого об'єкта. Поряд з спецтехнікою Cat®, застосовуваної в будівництві, гірничій, нафтогазової та лісозаготівельної промисловості, ми пропонуємо широкий асортимент дизельних і газових двигунів, систем і генераторів Cat і MAK.  

Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві, ми активно розвиваємо торгові представництва по всій країні. Відкрито 6 філій, створена мережа сервісних центрів, пунктів торгівлі запасними частинами, а також навчальний центр. За рівнем кваліфікації сервісного обслуговування компанія здійснює постійний контроль, організовуючи навчання сервіс-інженерів у власному навчальному центрі, а також в компаніях-постачальниках обладнання. 

Всі наші зусилля спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з нашими клієнтами. Ми поставляємо передові технології та пропонуємо кращий сервіс для їх обслуговування, тим самим ми сприяємо зростанню ефективності та зміцненню бізнесу наших партнерів. 

Ми - партнери наших клієнтів. Для нас це означає:  

  • пропонувати широкий спектр продукції та послуг;
  • надавати повну інформацію про економічну ефективність і технічні параметри застосування придбаної спецтехніки;
  • застосовувати індивідуальний підхід у вирішенні фінансових питань співпраці з кожним клієнтом;
  • знаходитися на зв'язку 24 години на добу.



Інформація:

  • Місто: Київ
  • Вул.: Васильківська
  • Буд., офіс: 34, 3 пов.
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Тел.: 0 800 300 350
Прочитано 3837 раз
Ще матеріали з цієї категорії: « Titan Machinery АВТЕК »

Пошук техніки:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: