П'ятниця, 19 травня 2023 13:15

Komatsu представила високопотужний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, заснований на PC800LC-8, PC900LC-11 із потужністю двигуна 842 к.с. пропонує значні удосконалення конструкції порівняно з попередньою моделлю.

Komatsu PC900C-11 - це універсальний екскаватор, призначений для важких робіт, що потребують високої продуктивності. Більші і міцніші основні конструкції, стріли і важелі, а також перероблена рама, що обертається, спроектовані для збільшення терміну служби.

Komatsu заявляє, що PC900LC-11 має збільшений ківш та вантажопідйомність, вищий крутний момент повороту, зусилля копання, а також покращену потужність двигуна та гідравлічної системи, порівняно з попередньою моделлю.

Нова система знімних противаг полегшує рух великої машини, а конфігурація стріли дозволяє зменшити транспортну висоту.

Ще однією новою перевагою є нова прохідна зона для обслуговування, розташована впоперек проходу, яка забезпечує легкий доступ до фільтрів, перевірок рівня мастила та отворів для відбору проб без використання сходів.

У PC900LC-11 також реалізована технологія підвищення продуктивності, що допомагає операторам підвищити швидкість та підвищити ефективність роботи.

Щоб допомогти операторам покращити ситуаційну обізнаність, такі інструменти як система камер KomVision входять до стандартної комплектації PC900LC-11.

KomVision – це 360-градусна система моніторингу, яка використовує шість камер для спостереження за довкіллям у режимі реального часу.

Іншими доступними варіантами є 3D-керування Smart Construction та моніторинг корисного навантаження.

PC900LC-11 може бути оснащений комплектом Smart Construction Retrofit від Komatsu, який дає операторам у польових умовах та менеджерам в офісі доступ до 2D- та 3D-проектів та даних про корисне навантаження, що допомагає підвищити точність, контролювати обсяги завантаження та покращувати операції.

Як тільки звичайний екскаватор буде оснащений системою Smart Construction Retrofit, операторам більше не доведеться налаштовувати лазер або робочий стіл щоразу, коли машина переміщається.

Глобальна навігаційна супутникова система (GNSS) може визначити, де знаходиться машина на будівельному майданчику та який цільовий ухил.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, потреба в додатковій робочій силі знижується, оскільки технологія збирає і передає інформацію безпосередньо оператору.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: