Вівторок, 23 січня 2024 12:57

Komatsu представила свій найбільший автогрейдер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий GD955-7 від Komatsu є найбільшим  автогрейдером  для північноамериканського ринку.

Завдяки збільшенню робочої ваги на 50% у порівнянні зі своїм попередником, GD955-7 важить понад 47 тонн, що дозволяє йому збільшити притискну силу та стабільність відвалу.

Він може виконувати такі завдання, як будівництво та обслуговування транспортних доріг для парків вантажівок вагою від 100 тонн на кар’єрах і шахтах, а також на інших дорожніх покриттях з твердим покриттям.

Перероблені передня та задня рами допомагають витримувати сили згину та крутні навантаження, щоб зменшити витрати на технічне обслуговування та збільшити довговічність.

Грейдер працює на двигуні Komatsu потужністю 426 кінських сил, який відрізняється від попередньої моделі завдяки вищій робочій швидкості руху.

Порівняно з попередньою моделлю, GD955-7 пропонує до 33% підвищення продуктивності зі стандартним 5,5-метровим відвалом і на 46% з додатковим 6,2-метровим відвалом.

Завдяки трансмісії з прямим приводом і керованості трансмісії гідротрансформатора GD955-7 підходить для навчених операторів будь-якого рівня досвіду.

Довга колісна база та великий кут шарнірного з’єднання у 27 градусів забезпечують малий радіус повороту та забезпечують маневреність для використання на вузьких дорогах у обмеженому просторі та навколо перешкод.

Кабіна оснащена сидінням з пневматичною підвіскою, підігрівом і вентиляцією, призначеним для гасіння механічних коливань.

Розроблена з шестикутною формою кабіна разом із інтегрованою консоллю керування забезпечує покращений огляд відвала.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для подальшого покращення видимості є стратегічно розташовані дзеркала та KomVision, які забезпечують огляд навколо грейдера з висоти пташиного польоту на моніторі в кабіні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: