Вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, теплоенергетики Чернігівської області отримали нову аварійно-ремонтну майстерню на базі IVECO Daily 35С16.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електричний фургон Ford E-Transit отримав якісні оновлення, зокрема, нову батарею та більший запас ходу.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завод «Альфатекс» відвантажив самоскид з тристороннім розвантаженням моделі АТВ-4/2 на шасі DAYUN CGC1140 до міста Харків.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з британського графства Кент до України вирушив найбільший конвой пожежно-рятувальної техніки «для героїчних українських пожежників».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Група компаній «Будшляхмаш» виготовила партію з трьох мулососних автомобілів КО 503, використавши шасі Ford Trucks колісної формули…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «АГСОЛКО Україна» презентувала українському ринку новий самоскид SINOTRUK HOWO T5G TX.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оригінальний Estafette випускався з 1959 по 1986 рік - фургон мав розсувні двері водія та конкурував з…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два магістральні електричні тягачі Mercedes-Benz eActros 600 будуть введені в експлуатацію контейнерною логістичною компанією Contargo та фахівцем…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після минулорічної перерви, коли статуетку було вручено DAF XF 450, Scania повернулася до домінування в німецькому змаганні…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» показав самоскид АТВ-4/2 на базі DAYUN CGC1140 з кузовом власного виробництва.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN, другий найбільший виробник комерційних вантажівок у Європі, оголосив про плани створити 200 напівпричепів, оснащених водневими двигунами.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс» завершила проект із забезпечення комунальників Миколаївської області сучасними спецавтомобілями.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Tatra отримала фінансування на розробку акумуляторної електричної вантажівки.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: