П'ятниця, 19 квітня 2024 12:37

Український виробник продемонстрував цікавий самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» показав самоскид АТВ-4/2 на базі DAYUN CGC1140 з кузовом власного виробництва.

Завдяки оригінальному кузову з двосекційними бортами з усіх сторін, самоскид АТВ-4/2 виходить за рамки стандартів, що визначають ринок.

Його конструкція надзвичайно практична та ефективна, дозволяє зручно розвантажувати самоскид в будь-яку сторону. Конструктивно-допустима вантажопідйомність самоскида — 8 тонн.

Шасі DAYUN CGC1140 (4×2) комплектується дизельним двигуном WEICHAI WP4.1NQ190E50 (Євро-5) і 8 ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear. Потужність двигуна — 184 к.с.

У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF. Нова модель тримісної кабіни зі спальним місцем забезпечує комфортні умови для роботи, даруючи відчуття затишку і безпеки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до базової комплектації автомобіля входять:

кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідйомники, дзеркала заднього виду з підігрівом, круїз-контроль, мультируль, центральний замок з дистанційним управлінням, денні ходові вогні LED, протитуманні фари, МР3/USB магнітола з підтримкою Bluetooth тощо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: