Вівторок, 26 березня 2024 13:56

На Київщині працюватиме сучасний самоскид вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Альфатекс» відвантажив до Київської області сучасний ефективний самоскид АТВ-5/2 з крано-маніпуляторною установкою на шасі DAYUN CGC1141.

Самоскидна платформа об’ємом 10 м3 із заднім розвантаженням виготовлена та встановлена на власних виробничих площах Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс».

Шасі DAYUN CGC1141 ідеально підходить для установки надбудови. Воно поєднує у собі передові технології та інновації, що робить його надзвичайно надійним і зручним у використанні.

До того ж автомобіль є універсальною базою для різноманітного навісного обладнання, забезпечуючи широкі можливості в роботі.

DAYUN  CGC1141 має наступні технічні характеристики:

  • колісна формула — 4х2;
  • повна маса — 14 000 кг;
  • колісна база — 4100 мм;
  • марка двигуна — WEICHAI WP4.1NQ190E50;
  • потужність двигуна, — 136 кВт (184 к.с.);
  • КПП — FAST 8MT (механічна 8-ми ступінчаста);
  • паливний бак — 150 л (алюмінієвий);
  • гальмівна система — з ABS.

Зручна кабіна оснащена необхідною комплектацією для комфорту водія та пасажирів: кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідіймальники, протитуманні фари, дзеркала заднього виду з підігрівом, круїз-контроль та навіть магнітола з підтримкою Bluetooth.

Розташування КМУ — за кабіною автомобіля. Максимальний виліт стріли на 8,2 метра. Максимальна вантажопідйомність — 5 580 кг. Вантажопідйомність на кінці стріли при її горизонтальному положенні становить 1 120 кг. Вантажопідйомний момент — 9,5 тм.

Телескопічна стріла з шестикутним профілем та двома гідравлічними секціями.

Аутригери з механічним висуванням 4870 мм, з механізмом подвійного блокування в транспортному та робочому положенні. Гідравлічні опори фіксовані, з висуванням 661-1293мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система управління за допомогою важелів, що розташовані з обох боків крана-маніпулятора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: