П'ятниця, 06 січня 2023 11:56

Komatsu представить гібридні інтелектуальні електроекскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Komatsu оголосила про плани представити різну техніку для землерийних робіт.

Так, зокрема, Komatsu продемонструє свій новий повністю електричний гідравлічний екскаватор класу 20 тонн PC210E. Планується, що машина буде представлена на ринках Японії та Європи у 2023 році.

Інші екскаватори включають гібридну модель PC900LC та HB365LC-3. Обидва належать до лінійки Smart Construction Retrofit.

Комплекти Smart Construction Retrofit, розроблені для підвищення продуктивності профілювання та надання додаткових інструментів для керування часом та витратами, можуть надати 3D-керування та моніторинг корисного навантаження для більшості екскаваторів Komatsu у парку.

Також буде представлено інтелектуальний екскаватор PC360LCi-11. Komatsu його конструкції друге покоління своєї інтелектуальної платформи керування машиною, інтегрованої на заводі напівавтоматичної технології керування. Це поєднує високу продуктивність землерийного екскаватора з точністю iMC 2.0.

Завдяки цій технології потрібно менше машинних циклів, а продуктивність оператора підвищується, знижується ризик перевантаження, мінімізуються витрати пального та зростає коефіцієнт використання машини.

З погляду класифікації буде виділено бульдозер середнього розміру D71PXi24. Завдяки iMC 2.0 машина навчається під час роботи, збираючи дані про кожен прохід, щоб спрогнозувати найефективніші наступні проходи. За словами керівника Komatsu, такий підхід із картуванням шляху може підвищити продуктивність до 60%.

D71PXi24 має всі функції iMC 2.0, включаючи попереджувальне дозування, управління підйомним шаром і управління нахилом. За даними Komatsu, у D71 огляд перед відвалом на 47% кращий, потужність двигуна на 9% вища, а вантажопідйомність відвалу на 13% більша, аніж у D65.

Нова лісозаготівельна машина Komatsu PC230F-11 призначена для важких операцій з обрізки сучків, обрізки та штабелювання деревини. Представлена у вересні 2022 р. модель, має високий та широкий хідову частину для роботи у складних умовах та з великою кількістю сміття.

Для перевезення та навантаження Komatsu представить навантажувач WA600-8 та вантажівку HD465-8 відповідно. Оснащений двигуном Tier 4 Final, WA600-8 поєднує в собі вдосконалену функцію блокування гідротрансформатора та логіку SmartLoader для досягнення низької витрати палива та високої швидкості руху.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Komatsu заявляє, що HD465-8 має 7-ступінчасту повністю автоматичну коробку передач і пропонує малий радіус повороту для тяги на різних ґрунтових умовах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: