Середа, 11 січня 2023 11:52

John Deere представив новий електричний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere представила свій перший електричний екскаватор, концептуальну модель 145 X-Tier, на виставці CES 2023.

Специфікації машини не були розкриті, хоча позначення «145» передбачає екскаватор середнього розміру і новинка має маркування E-Power як агрегат із батарейним живленням.

Крім того, X-Tier представляє передові моделі компанії в її стратегії найменування, що дебютувала в 2021 році.

Позначаючи рівень продуктивності та технології, моделі позначаються літерами G, P або X. Рівень G рекламується як доступна альтернатива екскаваторам аналогічного розміру у своєму класі; P-Tier включає розширені функції; а X-Tier означає гібридні, електричні та інші додаткові функції компанії.

Модель 145 X-Tier живиться від батареї Kreisel Electric.

Поки немає подробиць, коли електричний екскаватор 145 X-Tier буде доступний для замовлення. Проте є підстави очікувати, що він з'явиться на ринку найближчими роками.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім електрифікації, John Deere інвестує в технічні вдосконалення, пов'язані з двигунами внутрішнього згоряння, гібридно-електричними машинами та поновлюваними видами палива, а також вивчає інші варіанти, такі як водень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: