Вівторок, 12 березня 2024 13:40

John Deere представив новий телескопічний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компактний телескопічний колісний навантажувач 326 P-Tier забезпечує 5 метрів радіусу дії від свого телескопічного підйомного важеля.

Витягування та втягування телескопічного кронштейна виконується за допомогою міні-джойстика, розташованого на головному важелі керування, тобто операторам не потрібно знімати руки з основних елементів керування, щоб активувати кронштейн.

Щоб запобігти перевантаженню, система індикатора крутного моменту навантаження видає візуальні та звукові сигнали, що стосуються стабільності та руху підйомного важеля, якщо вантажопідйомність перевищена.

Якщо межа стійкості досягнута, рух підйомного плеча можливий лише за умови зменшення навантаження. Крім того, окремий індикатор попереджає про можливе перевантаження циліндра нахилу.

Кабіни нових навантажувачів були сконструйовані таким чином, щоб бути зручними та легкими в навігації з усіма функціями, необхідними для плавного підйому та навантаження.

Основні моменти включають 9-дюймовий сенсорний дисплей, який зберігає основну інформацію в зручному вигляді. Конфігурований дисплей показує ключові дані, включаючи попередження, стан і позиціонування машини.

Інтуїтивно зрозуміле меню дозволяє операторам адаптувати дисплей і функціональність машини відповідно до поставленого завдання.

Додаткові освітлювальні прилади, встановлені на стрілах, і стандартні верхні вікна дозволяють чітко бачити кінець телескопічного важеля, тому оператори можуть впевнено розміщувати піддони або ковші.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для крутих поворотів John Deere пропонує систему рульового керування Articulation PlusTM, яка забезпечує повні 30 градусів повороту плюс 10 додаткових ступенів повороту задніх коліс.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: