П'ятниця, 05 травня 2023 12:55

John Deere представив нові бульдозери

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere представила свої моделі P-Tier малих бульдозерів 450, 550 та 650.

Нові бульдозери P-Tier 450, 550 та 650 пропонують великі кабіни, більше технологій та більш плавну роботу. Маючи на 14% більшу кабіну, ніж попередні моделі, машини P-Tier пропонують збільшений простір для зберігання і полегшують оператору вхід і вихід з кабіни.

Компанія Deere також додала автоматичну систему опалення, вентиляції та кондиціювання повітря з регульованою температурою.

Оновлений кожух забезпечує оператору чіткіший огляд кутів відвалу. Додатковий пакет світлодіодного освітлення та камера заднього виду відображаються на великому та яскравому 8-дюймовому сенсорному моніторі.

Нова система контролю присутності оператора використовує вбудований датчик, що визначає зайнятість сидіння до того, як буде відпущено гальмо стоянки, щоб запобігти ненавмисному руху.

Параметри реакції гідравліки та трансмісії можна налаштувати відповідно до уподобань будь-якого оператора.

Герметичний модуль перемикачів (SSM) скорочує кількість дротів та механічних перемикачів і забезпечує запуск двигуна без ключа.

Через SSM всі кнопки централізовані для включення таких функцій як автоматичне охолодження турбокомпресора, автоматичне відключення, автоматичний холостий хід і економічний режим.

Сенсорний екран відображає не лише зображення з камери заднього виду, але й спрощує навігацію та взаємодію з системою керування нахилом та іншими функціями. Стандартний еко-режим автоматично регулює швидкість двигуна та налаштування трансмісії в залежності від навантаження, щоб скоротити витрату палива до 20% порівняно зі стандартним режимом роботи без втрати продуктивності.

Крім того, оператор може встановити максимальну швидкість руху, а система управління потужністю автоматично підтримує максимальну швидкість двигуна і енергоефективність без зупинки або перемикання передач.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, малі бульдозери P-Tier мають той самий 4,5-літровий двигун, що й попередня серія. Потужність двигуна становить 71, 92 та 104 к.с.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: