Понеділок, 11 березня 2024 11:35

Manitou представив новий компактний телескопічний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний телескопічний навантажувач MTA 519 Manitou може використовувати навісне обладнання для міні-навантажувача.

Абсолютно новий компактний телескопічний навантажувач MTA 519 від Manitou пропонує переваги підйому та розміщення телескопічного навантажувача та універсальність міні-навантажувача в компактному пакеті.

MTA 519 має 180 см завширшки та 193 заввишки, що робить його досить компактнів, щоб пройти через двері гаража та спуски на нижні рівні споруд. Машина має радіус повороту 340 см.

Завдяки максимальній робочій висоті стріли до 6 метрів він може завантажувати та розвантажувати матеріали на другому поверсі конструкції.

Максимальна вантажопідйомність MTA 519 досягає 2200 кг.

Двигун MTA 519 потужністю 74 кінських сили та всі важливі компоненти силової установки і трансмісії розташовані низько всередині рами для кращого огляду над капотом і легкого доступу до всіх точок щоденного обслуговування.

Він також оснащений двошвидкісною гідростатичною трансмісією Dana разом із осями Dana — обмеженим ковзанням спереду та відкритими осями ззаду.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки п’яти варіантам шин і високому кліренсу MTA 519 створений для роботи на будь-якій місцевості.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: