Четвер, 21 жовтня 2021 12:38

Запчастини на Manitou і Gehl будуть представлені під єдиним брендом

Manitou Group об'єднала понад 500 000 найменувань запчастин в єдину класифікацію під брендом Manitou Group PARTS. Ініціатива не тільки спростить пропозицію для користувача, але і знизить вплив на навколишнє середовище – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Manitou Group прагне не тільки знизити вартість володіння технікою своїх брендів, а й створює умови для її зручного використання, в тому числі забезпечення оригінальними запасними частинами. Саме з метою більш комфортного і оперативного користування каталогом запчастин, номенклатура яких перевищує 500 000 найменувань, була проведена оптимізація наявних виробничих запасів і об'єднання раніше окремих марок запчастин, як «XPRT», «Genuine Manitou Parts» та інших, в єдиний бренд - Manitou Group PARTS – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Цей підхід спрощує користувачам пошук запчастин, скоротивши дублювання однакових назв під різними брендами всередині Manitou Group. Також компанія знизила кількість використовуваного у виробництві нової упаковки пластика і картону, що позитивно позначиться на вартості продукції і знизить вплив діяльності компанії на навколишнє середовище, що відповідає програмі корпоративної соціальної відповідальності.

Єдність упаковки буде забезпечена на всіх складах компанії у Франції, США та Індії, а також у постачальників. А яскраве і фірмове червоно-чорне виконання бренду сприятиме зміцненню асоціативного зв'язку між Manitou і GEHL як брендами Manitou Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: