Понеділок, 26 червня 2023 12:54

Komatsu представив екскаватор з подовженою ходовою частиною

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова модель Komatsu PC130LC-11 забезпечує додаткову вантажопідйомність та стійкість.

Komatsu випустила PC130LC-11, нову версію свого середньорозмірного екскаватора PC130-11 з подовженою ходовою частиною, представленого в 2020 році.

Збільшення довжини гусениці на 8% дає новій моделі LC на 20% більше вантажопідйомності, аніж PC130-8. PC130-8 було знято з виробництва на ринку США у 2011 році.

LC і стандартний PC130-11 мають схожі характеристики, проте більш довгі гусениці призначені для підвищення стійкості та вантажопідйомності.

Версія LC має по 46 ланок з кожної сторони, порівняно з 43 на стандартній моделі; по два підтримувальні ролики з кожного боку замість одного; та вісім опорних котків з кожного боку замість семи.

Модель LC також трохи додала у вазі порівняно із стандартним PC130 приблизно на 170 кілограмів.

Інші характеристики обох моделей схожі, у тому числі двигун Komatsu потужністю 97,2 л. Обидві моделі забезпечують зниження витрати палива на 12% порівняно з PC130-8 та мають стандартне автоматичне відключення на холостому ході для підвищення ефективності використання палива.

Звичайні моделі PC130-11 з хвостовим оперенням мають сталеві виливки в основі стріли, носової частини стріли і кінці рукояті, що допомагає розподіляти робочі навантаження далеко від зон підвищеної напруги.

Великий цільний капот відкривається для доступу до точок змащування на рівні землі, моторної олії та паливних фільтрів.

Стандартне обладнання PC130LC-11 включає автоматичний кондиціонер, 7-дюймовий РК-монітор високої роздільної здатності, систему спостереження заднього виду, сидіння з підвіскою, AM/FM-радіо з додатковими функціями, бездротовою технологією USB і Bluetooth.

Також це світлодіодні ліхтарі, переривчастий режим. склоочисник і омивач вітрового скла, великий стельовий люк, переднє вікно, що знімається та знімне нижнє вітрове скло.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткове обладнання включає систему камер об'ємного звучання KomVision і сонцезахисний козирок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: