Середа, 10 травня 2023 13:52

Cat представив свій найбільший навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель MH3050 розширює лінійку навантажувачів Cat та пропозиції для промислового застосування.

Двигун MH3050 Tier 4 Final Cat C9.3B розвиває потужність 346 кінських сил та може працювати на біодизелі B20. За словами представників компанії, його система доочищення вихлопних газів не потребує обслуговування чи простоїв.

Вимоги до потужності можна обирати для конкретного завдання – вибираючи режими Power, Smart або Economy – для зниження витрат палива.

Оператори можуть запрограмувати та зберегти кращий режим живлення та налаштування джойстика, використовуючи свій ідентифікатор.

Широка ходова частина забезпечує стійкість, а конфігурація стріли та рукояті забезпечує виліт до 18 м, що дозволяє переміщати більше матеріалу без зміни положення машини.

Момент повороту був збільшений для швидкого переміщення матеріалів, а SmartBoom дозволяє стрілі рухатися вгору та вниз без використання потоку насоса, тому оператори можуть зосередитися на роботі з рукояттю та грейфером для більш плавної роботи.

MH3050 сумісний із цілою низкою навісного обладнання, включаючи додатковий генератор потужністю 25 кВт для роботи з магнітом.

Система Cat E-fence входить у стандартну комплектацію та запобігає руху машини за межі параметрів, встановлених оператором, а Cab Avoidance запобігає будь-якому потенційному контакту між навісним обладнанням та кабіною.

Cat Payload забезпечує зважування на ходу та оцінку в режимі реального часу навантажень, що піднімаються грейфером або грейфером, для підвищення ефективності.

MH3050 оснащений кабіною преміум-класу з джойстиком або додатковим кермовим колесом, великим простором для ніг та широким сидінням з підігрівом та вентиляцією.

Всі елементи керування легко доступні, а 10-дюймовий сенсорний монітор з високою роздільною здатністю та поворотним перемикачем забезпечує навігацію по елементах керування.

Стандартні права та задня камери відображають відео на великому сенсорному моніторі в кабіні, що покращує видимість робочої зони. Також є додаткова система огляду на 360 градусів.

Попередня фільтрація повітря в кабіні з оновлюваною системою Advanced Cabin Filtration знижує попадання пилу та забруднення повітря.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гідравлічний підйом кабіни з новою системою демпфування покращує круговий огляд та забезпечує амортизацію зовнішніх вібрацій.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: