Вівторок, 04 липня 2023 13:13

Cat представив новий надпотужний колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий колісний навантажувач Cat 995 витрачає менше пального, аніж його попередник - модель 994K

Новий колісний навантажувач Caterpillar 995 може мати той самий розмір, що і його попередник, 994K, але він призначений для забезпечення більшого корисного навантаження, кращоїпотужності та на 19% вищої продуктивності при меншому споживанні палива.

Двигун Cat 3516E потужністю 1847 к.с. надає руху навантажувачу масою 245 тонн. Завдяки підвищенню крутного моменту, на 39% модель 995 забезпечує високі тягові зусилля при копанні і прискоренні в умовах високого тягового зусилля.

Вища номінальна вантажопідйомність моделі 995 дозволяє скоротити обсяг завантаження кар'єрних самоскидів за один прохід, що збільшує продуктивність та ефективність до 33 %. Він має широкий діапазон ємності ковша із корисним навантаженням від 50 до 60 тонн.

Порівняно із попередньою моделлю, модель 995 забезпечує зниження погодинної витрати палива до 13% та забезпечує додатковий приріст ефективності до 8% при роботі в режимі Enhanced Eco Mode у порівнянні з режимом блокування дросельної заслінки.

Компанія Cat вдосконалила передню навіску за рахунок покращеної конструкції лиття, збільшених розмірів зварних швів, збільшених підшипників та пальців, а також зміни профілю для продовження терміну служби.

Доступні нові ковші більшої місткості з високим коефіцієнтом заповнення, що досягає 115%, тоді як ковші 994K, як і раніше, сумісні з новим навантажувачем.

Нова електрогідравлічна система кермового управління, чутлива до швидкості, зі зворотним зв'язком по зусиллю автоматично посилює жорсткість при русі більш високих швидкостях і пом'якшує її при зниженні швидкості.

Два 10-дюймові кольорові світлодіодні монітори відображають елементи керування машиною, робочі функції та електронне керівництво оператора, а третій 8-дюймовий екран пропонує спеціальний вид стандартної камери заднього виду.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також доступна додаткова система багаторакурсних камер із 270-градусним оглядом та виявленням об'єктів ззаду. Більш високе вітрове скло та збільшена площа охоплення двірників покращують видимість ковша.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: