Вівторок, 12 січня 2021 11:00

Вітчизняний виробник представив паливозаправник на шасі Mercedes-Benz

Як передає SpecMachinery.com.ua, компанія Everlast виготовила паливозаправник із алюмінієвою цистерною на 7000 л для вітчизняного замовника.

Про це виробник повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

«З радістю повідомляємо про відвантаження нового паливозаправника Everlast з алюмінієвою цистерною на 7000 л, оснащеної ТРК від Slavutich (Україна) на базі шасі Mercedes-Benz Atego 1324 A 4X4 BM для київської компанії Будмаксконстракшн.

Новий паливозаправник несе в собі весь накопичений досвід наших конструкторів, постачальників і працівників виробництва», - йдеться у повідомленні.

Показово, що у якості шасі для новинки обрано сучасну і надійну модель Mercedes-Benz Atego.

Нагадаємо, що компанія Everlast, зіткнувшись із підвищеним попитом на автоцистерни малої кубатури, розширює асортимент продукції. Так на вітчизняному ринку з'явився новенький паливозаправник, цистерна якого має невеликі габарити в порівнянні з традиційними великогабаритними напівпричепами-цистернами і автопоїздами. При цьому транспортний засіб відрізняється мобільністю і маневреністю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до лінійки продукції Everlast входить широкий асортимент моделей. Це сучасні паливозаправники, різноманітні цистерни для нафтопродуктів, зрідженого газу та продукції хімічної та харчової промисловості.