Неділя, 09 грудня 2018 11:28

Caterpillar продовжує вдосконалювати двигуни

Caterpillar продовжує займатися розробкою високопродуктивних, економічних промислових двигунів з високою потужністю, які повинні відповідати європейським стандартом Stage V. 

Ця промислова лінійка включає в себе моделі від 2-циліндрового двигуна C0.5 до 12-циліндрового двигуна C32 з робочим об'ємом 32 літри. Цілі створення двигунів Cat ® Stage V включають в себе розробку більш ефективних систем очищення відпрацьованих газів, спрощення монтажу на машини, а також підвищення цінності цих машин для користувачів за рахунок кращої продуктивності, паливної ефективності і виняткової надійності.

Наприклад, двигун Cat C9.3B отримав європейський сертифікат Stage V на викиди забруднюючих речовин і вже виробляється серійно.

"Отримання сертифікату для C9.3B стало важливою віхою для Caterpillar. Ми впевнені в тому, що даний двигун виправдає всі очікування наших клієнтів по надійності і довговічності, оскільки він володіє простою, більш легкою конструкцією і більш високою потужністю і крутним моментом. Фахівці Caterpillar підтвердили зазначені переваги C9.3B в ході випробувань як в лабораторіях, так і на робочих майданчиках клієнтів", - розповідає Джефф Мур, менеджер по продукції відділу НДДКР для двигунів об'ємом 7,2-18 літрів.

6-циліндровий двигун C9.3B з робочим об'ємом 9,3 літра виготовлений на базі двигунів, що випускаються з 2011 року, і які відпрацювали понад 200 мільйонів мотогодин в реальних умовах бездоріжжя в різних регіонах світу. Наявність перевіреного часом, надійного базового двигуна і багатого досвіду в області дизельних сажових фільтрів (DPF) дозволили фахівцям Caterpillar сфокусуватися на підвищенні продуктивності, спрощенні конструкції і монтажу двигуна, який претендував на сертифікацію за європейським стандартом Stage V.

Caterpillar також хоче сертифікувати існуючі двигуни C13, C15 і C18, що відповідають європейському стандарту Stage IV / стандарту Агентства з охорони навколишнього середовища США Tier 4-Final, за європейським стандартом Stage V на викиди забруднюючих речовин. Отримання сертифікату Stage V для цих двигунів не потребуватиме зміни точок монтажу на машинах клієнтів, однак потребуватиме мінімальних змін для фільтра DPF, що дозволить клієнтам спрямувати зусилля на загальне вдосконалення своєї продукції. Двигуни Cat і фільтри DPF в цій лінійці пропрацювали 170 мільйонів мотогодин в реальних польових умовах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: