Субота, 15 грудня 2018 11:34

Total представив нову лінійку масел для будівельної техніки

За інформацією SpecMachinery.com.ua, компанія Total Lubrifiants випустила нову лінійку синтетичних моторних масел Total Rubia Works 3000 і Total Rubia Works 4000 для дизельних двигунів позашляхової, кар'єрної і підземної техніки.

Особливістю новинки є додатковий захист двигуна від високотемпературних відкладень і можливістю скоротити споживання палива. Крім того, виробник розраховує за допомогою нової лінійки підвищити продуктивність і надійність техніки - передає SpecMachinery.com.ua.

Рецептура масел створена на основі глибинних досліджень і польових випробувань в умовах інтенсивних навантажень, підвищених робочих температур і тривалої роботи техніки на холостому ходу. Total Rubia Works 3000 і Total Rubia Works 4000 відповідають критеріям SAPS (сульфатна зольність, фосфор і сірка) і сприяють збільшенню терміну функціонування сажових фільтрів.

За словами виробника, техніка, працюючи на даних мастильних матеріалах, здатна досягати продовжений інтервалів заміни, які за певних умов можуть досягати 2000 м / ч (з обов'язковим регулярним виконанням аналізів масла в системі TOTAL ANAC). У процесі розробки були досягнуті високі показники окислювальної стабільності, а також високий ступінь контролю над освітою високотемпературних відкладень.

Total Rubia Works 3000 FE 5W-30 відповідає стандарту E6 Асоціації європейських виробників автомобілів (ACEA), вимогам німецьких виробників обладнання (OEM), американським (API) і японським (JASO) класифікацій. Завдяки в'язкості 5W-30, воно прекрасно захищає все моторні деталі від високих температур і інших чинників зносу. Масло відповідає європейським нормам токсичності Euro Stage IV і американським нормам U.S. EPA Tier 4f. При цьому воно здатне скоротити споживання палива до 1,47% в порівнянні зі стандартними маслами класу в'язкості SAE 15W-40 (Вимірюється по офіційно підтвердженого тесту OM 501FE).

Лінійка Total Rubia Works 4000 відповідає новій специфікації API CK-4, яка була розроблена Американським інститутом нафти. Дані масла призначені для використання в сучасній будівельної та гірничодобувної техніки з урахуванням експлуатації в важких умовах. У лінійку входять три преміальних масла для надпотужних силових агрегатів: 15W-40, FE 10W-30 і 10W-40.

Масла Total Rubia Works призначені для нового покоління двигунів гірничо-будівельної техніки. Їх стійкість до високих температур значно перевищує стандарти ACEA E9, завдяки чому двигун залишається на 70% чистіше, ніж з більшістю інших масел на ринку (Вимірюється по тесту високотемпературних відкладень High Temperature Deposit Test).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: