Середа, 05 грудня 2018 12:49

У світі може з'явитися новий ведучий незалежний постачальник автокомплектуючих

Автоконцерн Fiat Chrysler Automobiles N.V. оголосив про підписання остаточної угоди про продаж власного бізнесу з виробництва автомобільних комплектуючих Magneti Marelli S.p.A. холдингу CK Holdings Co., Ltd. - керуючої компанії провідного постачальника автомобільних комплектуючих в Японії Calsonic Kansei Corporation.

Після закриття угоди CK Holdings буде перейменована в Magneti Marelli CK Holdings *. Загальний обсяг виручки Calsonic Kansei і Magneti Marelli дозволить новоствореної компанії стати сьомим за величиною незалежною постачальником автомобільних комплектуючих в світі.

Загальна сума угоди відповідно до умов угоди становить 6,2 мільярда євро. Завершення операції заплановане на першу половину 2019 року - її остаточне закриття підлягає погодженню з боку регулюючих органів державної влади, а також залежить від виконання ряду формальних умов, позначених в угоді.

Дана угода являє собою унікальну можливість об'єднати два успішних бізнесу і створити компанію, яка стане одним з провідних світових незалежних постачальників автомобільних комплектуючих з показником загальної виручки 15,2 мільярда євро (1975 мільярда японських йен¹). Це об'єднання є по-справжньому рішучим кроком на шляху реалізації загальних стратегічних амбіцій обох компаній - стати провідним світовим багатопрофільним постачальником першого рівня.

Завдяки виробничим потужностям, фінансовим можливостям, що доповнює один одного продуктових лінійок і географічним охопленням об'єднана компанія здатна зайняти вигідну позицію в сфері обслуговування споживачів по всьому світу. Новостворена юридична особа буде вести свою діяльність на виробничих майданчиках і в науково-дослідних центрах, розташованих на території Європи, Японії, Америки та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Загальна кількість таких об'єктів складе близько 200.

* Найменування юридичної особи підлягає схваленню акціонером.

¹ Курс валют: EUR 1/JPY 130




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: