Вівторок, 27 вересня 2022 11:57

Bobcat представив свої найпотужніші компактні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Bobcat розширила лінійку навантажувачів серії R моделями T86 CTL та міні-навантажувачами S86.

Компанія визначає ці навантажувачі як «найпотужніші» компактні навантажувачі, які вона колись виробляла.

Машини доповнюються фірмовою системою Power Performance. Розроблена для підвищення продуктивності та спрощення роботи оператора, система більш ефективно розподіляє потужність по машині залежно від завдання та функціоналу.

Навантажувачі T86 і S86 можуть працювати з широким спектром навісного обладнання, у тому числі спеціально розробленим для надпоточної гідравліки, наприклад, снігоприбиральними машинами з суперпотоком, фрезами та барабанними мульчерами для лісозаготівель.

Обидві машини вперше пропонують три виходи гідравлічного потоку, що забезпечує підвищену універсальність із навісним обладнанням.

Невеликий семиконтактний джгут навісного обладнання Bobcat активує функції живлення та управління кінчиками пальців, усуваючи необхідність у механічних реле, що використовуються на інших навантажувачах.

І T86, і S86 оснащені двигуном Bobcat потужністю 105 к.с., що відповідає нормам Tier 4, без дизельного фільтра сажі (DPF).

Система охолодження всіх навантажувачів Bobcat серії R була повністю перероблена для забезпечення оптимальної роботи та максимального часу безвідмовної роботи.

Машини оснащені більшим радіатором більшої ємності та охолодним вентилятором, який вдвічі більший традиційного вентилятора. Вентилятор забезпечує більше охолодження при більш повільному обертанні та створює менше шуму навколо двигуна.

Повітря витягується через задні двері, щоб зменшити температуру в моторному відсіку. Система охолодження була переміщена далі від кабіни, щоб знизити рівень шуму в кабіні.

Для моделей T86 і S86 компанія Bobcat додала камеру заднього огляду як стандартне обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартною функцією навантажувачів серії R є 5- або 7-дюймовий дисплей, що легко читається в кабіні, який забезпечує повнофункціональну взаємодію з машиною і можливості моніторингу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: