Вівторок, 26 вересня 2023 12:49

Bobcat представив новий компактний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний екскаватор E40 компанії Bobcat з робочою масою 4 тонни має подовжену стрілу та вантажопідйомність майже 1,6 тонни.

Нова модель оснащена 40-сильним двигуном Bobcat з турбонаддувом, якому не потрібний сажевий фільтр, щоб відповідати стандартам викидів Tier 4 Final. Паливний фільтр також має більшу ємність, ніж попередні моделі, та прослужить довше.

Bobcat планує вийти на ринок з новим екскаватором E40 наприкінці 2023 року.

Подовжена стріла збільшує глибину копання та виліт екскаватора, що підтримується стандартною противагою, великим циліндром стріли та поворотним механізмом. Глибина копання перевищує 3 метри.

Максимальний виліт стріли на рівні землі становить понад 5 метрів.

Компанія Bobcat також розробила литі деталі поворотної рами та циліндри, що дозволяють залишатися в межах гусениць при копанні зі зміщенням. Це дозволяє операторам копати нарівні з перешкодою та бачити свою роботу.

Виробник також рекламує високу потужність повороту при засипанні траншей або повороті навантаженого ковша в гору. Засипці також сприяє стандартний відвал з кутом 25 градусів вліво або вправо, який дозволяє спрямовувати ґрунт без утворення гребенів землі з обох боків відвалу.

E40 оснащений кабіною Bobcat серії R2 з високими та широкими вікнами. Пласке верхнє вікно з полікарбонату сертифіковане за FOPS, а вузькі бічні стійки забезпечують кращу оглядовість. Система опорних котків із двома фланцями робить рух більш плавним.

У кабінах достатньо місця для ніг та складні підлогові педалі. Інші зручності для оператора включають сидіння з підвіскою, легкі джойстики з поворотом стріли кінчиками пальців і допоміжним управлінням, стандартні світлодіодні ліхтарі і килимок, що складається з двох частин.

Для обслуговування E40 компанія Bobcat додала втулки, що не вимагають змащування, на нижньому кінці циліндра зміщення стріли; збільшила інтервали заміни олії з 500 до 750 годин, а також інтегрувала ящик для інструментів та утримувач шприца для змащення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система охолодження має розташовані поруч теплообмінники для контролю робочої температури, захисту компонентів двигуна та полегшення обслуговування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: