Середа, 02 листопада 2022 11:54

Bobcat представив 2-тонний електричний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, малошумний компактний екскаватор Bobcat E19e з нульовим рівнем викидів отримує живлення від акумуляторної батареї.

У 2022 році компанія Doosan Bobcat представила свій третій компактний електричний екскаватор E19e вагою 2 тонни.

Компанія вперше представила концепт електричного міні-екскаватора на виставці Bauma у 2016 році, а через три роки на виставці Bauma 2019 випустила у комерційний продаж однотонний E10e.

2-тонна модель розширює лінійку акумуляторних екскаваторів компанії, яка тепер включає E10e та E32e, 3,9-тонну машину, випущену раніше цього року.

Крім того, до лінійки електричних екскаваторів Bobcat приєднався T7X, перший у світі повністю електричний компактний гусеничний навантажувач, який також був представлений раніше цього року.

Електродвигун E19e забезпечує повноцінний крутний момент, незалежно від обертів, що означає повну продуктивність, плавне гідравлічне управління і багатофункціональну продуктивність на вимогу без втрати потужності.

Також новинка Bobcat отримала плавне гідравлічне керування та здатність машини виконувати кілька завдань одночасно без помітного зниження потужності.

E19e має потужність двигуна 13,6 кінських сил та чимале зусилля копання ковша. Акумулятори не потребують регулярного обслуговування та мають внутрішній захист від перезаряджання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як і E10e та E32e, E19e пропонує чотири години безперервної роботи від літій-іонного акумулятора. Він заряджається від стандартної 120-вольтової розетки, для повної зарядки потрібно вісім годин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: