Четвер, 19 жовтня 2023 12:35

Bobcat представив свій найпотужніший компактний колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з робочою вантажопідйомністю 1,8 тонн і висотою підйому 3,5 м L95 працює на двигуні потужністю 74 кінських сили.

Стандартний об’єм ковша досягає 0,91 кубометра.

Новий L95 від Bobcat має найбільшу потужність і ємність ковша серед усіх попередніх компактних колісних навантажувачів компанії.

Він перевершує попередній найбільший компактний колісний навантажувач компанії, L85, який має 68 кінських сил і ковш об’ємом 0,8 кубометри.

Новинка також отримала найпотужнішу трансмісію Bobcat CWL для збільшення потужності навантаження та переміщення.

Електронна гідростатична трансмісія «забезпечує легку зміну напрямку, ефективне прискорення та легке керування швидкістю».

L95 може розвивати максимальну швидкість 38 км/год у режимі поїздки і має «автоматичне керування поїздкою», яке активується на заданій швидкості.

Система розроблена для амортизації навантаження, щоб зменшити розливання ковша та підвищити комфорт оператора. Вмикається і вимикається на 5-дюймовому дисплеї оператора.

У режимі Smooth Drive Mode оператор може маневрувати навколо робочого місця з помірним прискоренням і уповільненням за допомогою ножної педалі.

Третій режим приводу CWL — Flex Drive. За допомогою педалі газу оператор може підтримувати постійний гідравлічний потік до стріли та навісного обладнання, не впливаючи на швидкість руху.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, навантажувач також стандартно оснащений системою Power Bob-Tach для заміни негідравлічного навісного обладнання одним натисканням кнопки, не виходячи з кабіни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: