Вівторок, 07 грудня 2021 11:54

Caterpillar представив новий автогрейдер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автогрейдер 120 GC відмінно підходить для роботи за умов малих і середніх навантажень, забезпечуючи надійну та недорогу за собівартістю роботу в різних галузях.

Поєднуючи економічний двигун Cat C4.4, трансмісію powersift з перемиканням під навантаженням і збалансовану конструкцію машини, автогрейдер Cat 120 GC чудово забезпечує відповідне тягове зусилля на грунті.

Автогрейдер моделі 120 GC регулює потужність та крутний момент двигуна відповідно до вимог програми та оснащений електронним управлінням дросельною заслінкою для підвищення продуктивності профілювання.

Завдяки точно підібраним діапазонам потужності двигуна для стандартного заднього приводу та додаткового повного приводу, базовий режим Eco збільшує економію палива до п'яти відсотків, знижуючи вартість володіння.

Гідравлічний вентилятор охолодження з додатковим реверсивним вентилятором для роботи з великою кількістю сміття працює лише за потреби, тим самим додатково знижуючи витрати пального.

Завдяки знайомому розташуванню рульового колеса та важеля, що відповідають моделям 120, 140 та 160K, ефективна гідравлічна система забезпечує більш точне та передбачуване керування для стабільного ухилу.

Трансмісія з гідротрансформатором усуває необхідність у педалі поштовхового режиму, тому для спрощення роботи потрібні лише педалі дросельної заслінки та гальма.

Диференціал без обертання системи приводу автоматично розблоковується при повороті, щоб унеможливити втручання оператора. Стоянкове гальмо вмикається автоматично, коли машина знаходиться в нейтральному положенні, а робоче гальмо вимкнене.

Побудований для надійної роботи стандартний круговий відвал 120 GC шириною 3,7 м має підвищену довговічність завдяки загартованим зубам кола та змінним зносостійким вставкам, що захищають основні конструкції компонентів.

Ця конструкція залишається заводською, щоб забезпечити довгострокове прецизійне сортування, в той час як опція проковзної муфти кругового приводу захищає дишло, поворотне коло та відвал від можливих пошкоджень у разі зіткнення машини з нерухомим предметом.

Доступна опція Circle Saver спрощує обслуговування, скорочуючи щоденні потреби в мастилі та ремонті кола та шестерні.

Вузька ширина машини 2,4 м плюс вибір стандартної або низькопрофільної кабіни для зменшення габаритної висоти до 3,12 м підвищує зручність транспортування машини.

Для зручності керування в кабіні можна вибрати сидіння з механічною або пневматичною підвіскою, а консоль керування та кермо легко регулюються за бажанням оператора.

Опціональна система опалення, вентиляції та кондиціонування повітря в кабіні знаходиться під тиском, запобігаючи попаданню сміття, та забезпечує циркуляцію свіжого повітря проти запітніння вікон.

Cat пропонує низку опцій для збільшення гнучкості експлуатації машини та задоволення конкретних вимог клієнтів, зокрема, додатковий цифровий вимірювач ухилу відвалу показує оператору ухил, не покладаючись на ручні пристрої перевірки ухилу.

Також доступний повний привід для збільшення тяги ефективності та підвищена потужність двигуна.

Крім цього, 120 GC пропонує опціональні варіанти відвалу на 3 та 4,3 м для задоволення різних вимог до дорожнього покриття, а оновлений скарифікатор покращує огляд навісного обладнання при зменшенні загальної довжини машини.

Для підвищення продуктивності машини 120 GC оснащений звичайним переднім валиком для вибору передньої підйомної групи, противаги або переднього відвалу, що сприяє більш швидкому розкиданню більшої кількості матеріалу. У задній частині машини можна встановити розпушувач або тягово-зчіпний пристрій.

З урахуванням різних ринків, новий автогрейдер 120 GC оснащається двигуном Cat C4.4 потужністю 128 кВт (171 к.с.), що відповідає екологічному стандарту Tier 4 Final/Stage V або Tier 3/Stage IIIA.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, робоча маса машини з двигуном Tier 4 Final/Stage V кг становить 16100 кг, а з двигуном Tier 3/Stage IIIA вона дорівнює 14254 кг.

Детальніше про нову техніку Cat дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: