Понеділок, 13 грудня 2021 13:47

В Україні стали доступні китайські крани-маніпулятори XCMG

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в асортименті кранових та крано-маніпуляторних установок, які пропонує Завод спецтехніки «Техкомплект», з'явився новий бренд з Китаю - XCMG.

Якщо автокрани на спецшасі з вантажопідйомністю від 25 до 500 т від цієї відомої в усьому світі китайської торгової марки є досить популярними і дуже популярними в Україні, то тросові крани-маніпулятори XCMG в даний час не такі відомі і поки що не задіяні в українському бізнесі.

Звернувшись на Завод спецтехніки «Техкомплект», ви зможете:

Замовити та купити автокран XCMG з вантажопідйомністю від 25 до 100 т.

Замовити та купити бортовий автомобіль із встановленням тросового крана-маніпулятора XCMG з вантажопідйомністю на мінімальному вильоті стріли в діапазоні від 3 до 20 тонн.

Особливості та переваги пропонованих нових крано-маніпуляторних установок XCMG GSQS:

Ці крано-маніпуляторні установки мають стрілу L-подібної конструкції.

Стріла з поперечним шестикутним перетином має переваги більшої вантажопідйомності при тій же амплітуді, а також сильний опір вигину та кручення секції.

Маніпулятор оснащений запатентованим горизонтальним гаком, що автоматично втягується. Це знижує розгойдування гака під час підйому і транспортування, економлячи час на підготовку до і після операції.

Пристрій захисту від перемотування використовується для запобігання загрозі безпеці, викликаній розривом троса.

Використання виносних опор з поперечним квадратним перетином з великим вильотом у розкладеному стані може покращити стійкість та жорсткість конструкції, ефективно зменшити деформацію та підвищити стабільність роботи.

Кран-маніпулятор XCMG оснащений вбудованим поворотним механізмом, який має легку вагу, хорошу технологічність та високу ефективність.

Детальніше про бренд XCMG та пропоновані продукти можна дізнатися тут - https://thk.kiev.ua/brands/xcmg

Нагадуємо, що Завод спецтехніки «Техкомплект» пропонує:

Шарнірні крани-маніпулятори Z-подібної конструкції Італії - торгова марка PM.

Тросові крани-маніпулятори L-подібної конструкції з Південної Кореї - торгова марка KANGLIM

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на власному виробництві в Полтавській області на базі шасі всіх відомих вантажних брендів виготовлять платформи з сталевими відкидними або алюмінієвими бортами і виконають монтаж будь-якої обраної крано-маніпуляторної установки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: