Четвер, 20 серпня 2020 18:07

Volvo CE показала ймовірне майбутнє будівельної галузі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведський виробник будівельної техніки представив новий проект, який спрямований на прогнозування розвитку техніки і технологій.

Компанія Volvo Construction Equipment (Volvo CE) почала співпрацювати з футуристами для дослідження тенденцій у різних областях, включаючи будівельну, гірничодобувну галузі, комунальне господарство. Футуристи пророкують, куди рухається наука і технології, щоб допомогти зрозуміти, як впроваджені інновації вплинуть на галузі в майбутньому.

Наприклад, в найближчому майбутньому будівельна галузь може зазнати серйозних змін. Технології, що вже наявні і застосовуються, дозволять:

  • швидше зводити різні будівлі, включаючи багатоповерхові будинки за допомогою 3D друку;
  • поліпшувати якість повітря за допомогою нанесення полімерної фарби;
  • контролювати наявність в повітрі хімічних речовин, швидше реагувати на появу диму і вогню;
  • за допомогою дронів можна стежити за ходом робіт на будмайданчиках, оперативно передаючи картинку візуалізації;
  • керувати технікою з офісу або автоматизувати процеси укладання дорожнього полотна при використанні автономних і підключених машин.

«Щоб будувати завтра, необхідно мати гарне уявлення про те, як може виглядати завтрашній день. Хоча ніхто не може бути впевнений на 100% в тому, що нас чекає в майбутньому, професійні футуристи можуть дати нам обґрунтоване припущення, засноване на дослідженнях, науці та економічних тенденціях, які ми спостерігаємо сьогодні», - зазначає Стівен Рой (Stephen Roy), старший віце-президент Volvo CE по Північній і Південній Америці.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: