Вівторок, 28 лютого 2023 10:59

Volvo CE представила новий екскаватор з прямою стрілою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий гусеничний екскаватор з прямою стрілою EC300E від Volvo CE є спеціально створеною машиною для зносу будівель з максимальним вильотом стріли 10 метрів.

30-тонний гусеничний екскаватор заснований на моделі EC3000E, але оснащений прямою стрілою довжиною 7 метрів та спеціальною рукояттю з максимальним вильотом стріли 10 метрів.

У Volvo стверджують, що наддовга пряма стріла EC300E забезпечує значні переваги по висоті та вильоту в порівнянні зі стандартною машиною.

Кабіна захищена встановленим на рамі захистом від падаючих предметів для захисту операторів від уламків.

Мансардне вікно та переднє цільне скло виготовлені з удароміцного матеріалу P5A. Омивач та склоочисник на передніх та стельових вікнах входять у стандартну комплектацію.

Посилена рама прямої стріли EC300E виготовлена із товстолистової сталі підвищеної міцності із захистом головок болтів.

Машина також оснащена захистом циліндрів стріли та ковша, повним захисним кожухом гусениці, міцним нижнім та нижнім кожухом, а також конструкцією захисту від бічного удару.

Інші стандартні функції включають допоміжні трубопроводи X1 та X3, лінію швидкої установки та зливу олії, світлодіодні ліхтарі та лінії подачі води, які підключені до системи пилоподавлення, яка може працювати як в автоматичному, так і в ручному режимі.

Ручний режим розпорошує безперервно, а автоматичний режим розпорошує тільки при навісному обладнанні, що працює. Тяжка противага легко знімається для транспортування.

Використовуючи новий режим підйому для багатофункціональної стріли для зносу, моделі EC380E HR, EC480E HR та EC750E HR можуть допомогти розвантажити компоненти при доставці на будівельний майданчик та повторно завантажити їх.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей режим може спростити транспортування обладнання на робочі майданчики, оскільки він дозволяє екскаватору безпечно піднімати з причепа на землю такі компоненти, як люльки та стріли, що копають або виносні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: