Субота, 10 лютого 2024 12:00

Volvo представила підключений до мережі електричний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo Construction Equipment представила на європейському ринку під’єднаний до мережі 26-тонний електронавантажувач EW240.

Електричний навантажувач EW240, призначений для роботи із відходами, може працювати цілодобово без необхідності зупинятися для дозаправки або підзарядки завдяки безперервному кабельному з’єднанню.

Компанія Volvo CE поставила перед собою мету — до 2030 року 35% лінійки продукції буде електричною.

Завдяки значному зниженню рівня шуму, вібрації та тепла, а також відсутності вихлопних газів, EC240 також може відкрити нові можливості для бізнесу.

Його безпечно використовувати в приміщенні або на відкритому повітрі, поблизу чутливих до шуму зон і в зонах з низьким вмістом вуглецю, і навіть може продовжувати працювати в нічні години.

Електричний навантажувач EW240 має електродвигун потужністю 90 кВт. Гідравлічні та електричні кабелі розташовані під надбудовою, що дозволяє машині підтримувати шарнір повороту на 360°.

Усі точки доступу для регулярного технічного обслуговування знаходяться на рівні землі, включаючи нову електричну панель керування.

Машина має повністю закриту кабіну зі зручною приладовою панеллю та монітором. Комфорт роботи оператора покращується завдяки підігріву підвішеного сидіння, оптимізованій гідравліці та джойстикам керування.

Оглядовість покращена завдяки пласкому правому капоту, камерам заднього та бічного огляду та світлодіодним ліхтарям.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інші опції включають кабіну FOPS, цільне вікно, різні кабельні з’єднання, обмеження висоти та подвійну гідравлічну кабіну з подвійною амортизацією.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: