Вівторок, 11 червня 2019 14:15

Volvo CE розробила гібридний екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, використання нової технології дозволяє екскаватору економити до 17% пального.

Volvo CE готує до випуску нову інноваційну модель екскаватора EC300E, який використовуватиме гібридну технологію – стріла під час зниження заряджає гідравлічні ресивери, завдяки чому виникає джерело енергії для приводу гідравлічного насоса. Наразі новинка проходить етап польових випробувань.

Гібридна технологія Volvo CE відрізняється від інших подібних систем тим, що на відміну від конкурентів, акумулює так звану безкоштовну енергію, що утворюється при опусканні стріли екскаватора, та використовує її для приводу гідравлічної системи. Інші системи накопичують енергію повороту надбудови екскаватора і використовують її для живлення допоміжного електродвигуна в допомогу основному двигуну.

20-літровий гідравлічний ресивер заряджається під час регулярних рухів стріли вниз і надалі служить джерелом енергії для допоміжних гідравлічних моторів, які допомагають приводу гідравлічного насоса. Екскаватор може одночасно працювати в режимі ЕКО та гібридному режимі.

Таке рішення дозволяє розвантажити двигун та зменшити витрату пального та рівень викидів СО2. В залежності від області застосування рівень витрати пального зменшуються в межах 17%, при цьому машина має таку ж керованість та динаміку, як і її традиційні аналоги.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: