Понеділок, 22 січня 2024 10:30

Провідний вітчизняний виробник спецтехніки розширює виробництво

Один з провідних виробників будівельної та спецтехніки в Україні продовжує розширяти виробничу програму.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, у 2018 році група компаній TDC («ТДС Укрспецтехніка», «Логістик Машинері» та ін.) організувала власне виробництво міні-навантажувачів під торговою маркою TDC.

Тоді у конструкції використовувались вітчизняна рама і ще ряд компонентів, а двигуни були Beinei на основі розробок Deutz. Перші машини – TDC-901 і TDC-1201 (вантажопідйомністю 1050 кг і 1250 кг відповідно) – представили на виставці «Комунтех» в Києві.

Але то був тільки початок. З того часу вітчизняний виробник невпинно удосконалював і власну техніку, і власне виробництво. На сьогоднішній день в асортименті виробника – навантажувачі з бортовим поворотом, екскаватори-навантажувачі, телескопічні та фронтальні навантажувачі, відповідне навісне обладнання до них.

Група компаній TDC має власний конструкторсько-технологічний відділ, який нерозривно пов’язаний з власним виробництвом. Основними задачами цього відділу є забезпечення конструкторської підготовки підприємства, високого рівня технічних виробів, підготовка до виготовлення нової продукції та високої конкурентоздатності виготовлення.

Разом з цим уся необхідна технічна документація розробляється спеціалістами саме цього відділу, тож компанія має вагому напрацьовану базу.

Крім того, висококваліфіковані спеціалісти відділу мають великий досвід роботи у високотехнологічних галузях машинобудування й спроможні вести розробку нестандартного обладнання.

Трохи розкажемо про деяку техніку, яку виготовляють на виробництві.

Мінінавантажувачі TDC

Група компаній TDC представляє компактну техніку вузької спеціалізації - лінійку високоефективних мінінавантажувачів TDC власного виробництва із бортовим поворотом: TDC 1201, TDC 1202, TDC 901. А нововведенням 2022 року – є телескопічний навантажувач TDC 501.

Загалом, мінінавантажувачі представляють собою унікальну спецтехніку, спроектовану для ефективної роботи в обмеженому просторі, такому як складські приміщення, доки, супермаркети, паркові зони, тощо.

Кожна з цих мінімашин обладнана ківшем. Для виконання навантажувачем функцій спорідненої спецтехніки, ківш може бути замінений на відвал, вила палетні та підмітальну щітку кутову. Даний вид спецтехніки є достатньо універсальним.

Загальними перевагами мінінавантажувачів TDC є компактність, економічне споживання дизельного палива, достатня вантажопідйомність, маневреність, простота управління машиною, великий робочий ресурс, безпека та комфорт оператора при виконанні завдань.

Важливо зазначити, що мінінавантажувачі Групи компаній TDC моделей 501, 901, 1201, 1202 та 1601 пройшли сертифікацію Ente Certificazione Macchine. Відповідно до Директиви 2006/42/ЕС (Machinery) успішно пройшли усі етапи перевірки на відповідність до продажу їх у ЄС, і отримали відповідний сертифікат. Для компанії це відкриває нові можливості та перспективи, завдяки яким Європа почує про українського виробника якісної спецтехніки.

Екскаватори-навантажувачі TDC

Не одними мінінавантажувачами пишається команда TDC. Лінійка екскаваторів-навантажувачів моделей BL75 та BL105 – ще одна гордість компанії.

Ці моделі частково відрізняються можливостями та характеристиками, але обидві гарантують високий рівень ефективності при виконанні покладених завдань. Зокрема вони призначені для навантаження й розвантаження різнорідних матеріалів, а саме різних видів ґрунтів й гірських порід, вугілля, піску, щебеню, металевої стружки, деревної тріски, сільськогосподарської продукції тощо. Також екскаватор навантажувач може виконувати відсипання земляних насипів, валів, працювати в бульдозерному режимі, виконувати планування майданчиків й викорчування котлованів, транспортувати вантажі в ківші або захватах.

До моделей BL75 та BL105 творці TDC встановили фронтальний багатофункціональний ківш 6 в 1, що поєднує у собі функції основного навантажувального ківша, бульдозерного відвалу, грейферного ківша, планувального ківша, щелепного захоплення та вила палетні.

Разом з цим встановлено обігрівач/кондиціонер салону, МР3 й проблисковий маячок. Конструкція кабіни зроблена відповідно до сертифікатів FOPS/ROPS.

Фронтальні навантажувачі TDC

Група компаній TDC також може похизуватися виробництвом фронтальних навантажувачів – потужними машинами з сильними внутрішніми та зовнішніми характеристиками, які готові до виконання кар’єрних та землерийних робіт будь-якої складності.

Лінійка фронтальних навантажувачів від TDC представлена наступними моделями: TDC НК319, TDC НК530, TDC НК632.

Кожна модель оснащена двигуном Weichai різної потужності.

Для створення комфорту під час роботи у будь-яку пору року навантажувачі обладнані обігрівачем/кондиціонером салону. Разом з тим, щоб оператор не нудьгував, вбудовані програвач MP3 та магнітола.

Суттєвою різницею між навантажувачами – є вантажопідйомність та розмір машин. У НК319 вона сягає 3000 кг, у НК530 – 5000 кг, а у НК632 – 6000 кг. Розмір – відповідний.

Для фронтальних навантажувачів під замовлення доступна широка лінійка навісного обладнання. Наприклад, ковші можна замовити об'ємом від 1,8 куб.м і аж до 8 куб.м.

Зазначимо, що навісне обладнання для фронтальних навантажувачів (ківші та ін.), на моделі НК – замінні, і також виготовляються TDC.

Гарантія

До різних видів пропонованої Групою компаній TDC спецтехнікою додається гарантія та можливість здійснення ремонтних робіт професійними спеціалістами. Досвідчені фахівці TDC полагодять усі можливі недоліки якої б складності вони не були.

При здачі спецтехніки компанія надає клієнту повний пакет документів, гарантію на послугу з ремонту й рекомендації з експлуатації.

Докладніше узнати про техніку та проконсультуватись – можна безпосередньо у фахівців виробника – https://tdc.ua/.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: