Середа, 20 жовтня 2021 16:09

В Україні вперше представили екскаватори-навантажувачі Bull

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Києві в рамках виставок «КомунТех-2021», «ДорТехЕкспо-2021» відбулась перша публічна презентація нового для України індійського бренду екскаваторів-навантажувачів Bull.

Мова йде про Bull Machines, заводи якого розташовані в Індії, а для виготовлення машин використовуються компоненти провідних виробників – передає SpecMachinery.com.ua.

Bull Machines – найбільший виробник навісного обладнання для спецтехніки в Індії, і один з провідних виробників навантажувачів в своєму класі.

екскаватор-навантажувач Bull HD100

В Україні представлена найбільша модель виробника – це екскаватор-навантажувач Bull HD100. Машина оснащена перевіреним двигуном Perkins потужністю 100 к.с. Трансмісія – ZF з перемиканням під навантаженням з вбудованим гідротрансформатором, мости – Carraro. Привід – 4 WD.

Вантажопідйомність екскаватора-навантажувача – 3300 кг (об`єм ковша-навантажувача – 1,2 куб.м). Робоча висота – 3,61 м.

екскаватор-навантажувач Bull HD100

Об`єм екскаваторного ковша – 0,27 куб.м. Максимальна робоча висота – 6,77 м.

Техніка може комплектуватися різними типами навісного обладнання, в залежності від поставлених завдань.

екскаватор-навантажувач Bull HD100

Новинку в Україні представив офіційний дилер – компанія «Європа Авто Трейд», яка, крім продажу, забезпечує технічне обслуговування, а також лізинг, кредит, тощо. Як повідомили в компанії, в наявності – всі необхідні запчастини, а при необхідності – працюють виїзні сервісні бригади.

Дізнатись більше про екскаватори-навантажувачі Bull або зробити замовлення можна за телефоном (096) 009 00 32 або ж на сторінці https://www.facebook.com/europaAvto1/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: