Субота, 13 лютого 2021 10:15

JCB запускає найпотужнішу лінійку телескопічних навантажувачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, JCB представляє свої найпотужніші телескопічні навантажувачі з шарнірно-зчленованою рамою.

За інформацією компанії, це перші в своєму роді навантажувачі, що забезпечують швидкість руху до 50 км/год, мають восьмиступінчасту коробку передач і потужний двигун.

У лінійку входять чотири моделі: TM320 і TM320S з вантажопідйомністю 3,2 т і висотою підйому 5,2 м, та TM420 і TM420S з вантажопідйомністю 4,1 т і висотою підйому 5,45 м – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

ТОПова модель - JCB TM420S - оснащується двигуном DieselMAX потужністю 173 к.с. Це перша модель, що отримала такий двигун – розповідають в компанії.

Нова восьмиступінчаста трансмісія JCB Powershift встановлюється на всі телескопічні колісні навантажувачі серії TM. Вона заснована на перевірених компонентах шестиступінчастої трансмісії. Коробка передач забезпечує економічну їзду на швидкості 40 км/год і знижену швидкість. Моделі з маркуванням S мають коробку передач, яка дозволяє розвивати швидкість до 50 км/ч.

Обирати передачі можна за допомогою кнопок на джойстику, або в автоматичному режимі.

Нові навантажувачі оснащені кабіною Command Plus з цільним вітровим склом, яке здіймається вгору і над головою оператора. Площа скління над головою оператора на 52% більше, ніж у попередніх моделей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: