Четвер, 30 квітня 2020 16:32

У Mercedes-Benz розповіли, як пандемія вплинула на продажі комерційних авто

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у першому кварталі року німецький автогігант продав 64,588 автомобілів у цьому сегменті.

Компанія Mercedes-Benz добре почала рік, показавши гарний результат продажів комерційних автомобілів в січні 2020 року, втім після початку пандемії коронавірусу попит дещо знизився. В результаті в першому кварталі зусиллями підрозділу Mercedes-Benz Vans було поставлено 64 568 одиниць техніки, що на 14,9% менше аналогічного показника минулого року.

«Рік 2020 почався добре, і нам вдалося збільшити продажі наших основних модельних серій, особливо в січні. Вплив кризи, спричиненої коронавірусом, вже в березні серйозно послабив продажі машин, і тому ми не досягли наміченого числа в першому кварталі. Тим не менш, ми досягли дуже хорошого результату, особливо в Німеччині. Відгуки покупців були позитивними, і ми зараз бачимо внесок, який наші продукти вносять у повсякденне життя - будь-то швидка допомога, служба міліції чи служби доставки та майстри. Ми будемо залишатись послідовними щодо нашого курсу щодо електричної мобільності та іншого планування в майбутньому», - повідомив Маркус Брейцхердт, керівник Mercedes-Benz Vans.

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні.