Середа, 18 грудня 2019 17:21

Case отримав престижну нагороду Good Design Award

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Case Construction Equipment отримав престижну нагороду Good Design Award-2019 за свою концепцію колісного навантажувача з метановим двигуном.

Good Design Award-2019 – це спільна нагорода Чиказького Музею архітектури і дизайну і Європейського центру архітектурного художнього дизайну.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, фронтальний колісний навантажувач Case Concept вперше був представлений в рамках виставки Bauma-2019.

Машина з її футуристичним дизайном розроблена в рамках проекту Tetra, в масштабах якого компанія має намір створити лінійку будівельної техніки нового покоління. Головна відмінність Tetra від традиційних машин – силова установка, що працює на метані. Це рядний шестициліндровий мотор, продуктивність якого завдяки використанню передового газового обладнання еквівалентна дизельним аналогам. В якості палива використовується зріджений природний газ (LPG).

Новий навантажувач, крім перспективної силової установки, отримав ряд інших нововведень. Однією з важливих функцій є голосове управління функціями навантажувача. Також сюди входять сенсорне управління і моніторинг всіх систем в реальному часі.

Концепція колісного навантажувача з метановим приводом Case була протестована в реальних умовах будівництва, довівши свою економічну доцільність з точки зору стійкості, зниження загальної сукупної вартості володіння і експлуатаційної життєздатності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: