Вівторок, 13 вересня 2022 12:59

Case представляє нову лінійку екскаваторів серії E

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цієї осені компанія CASE Construction Equipment випускає повну лінійку своїх нових екскаваторів серії E.

У випуску представлені сім нових моделей, у тому числі два абсолютно нові екскаватори CX190 і CX365E з коротким радіусом дії, конструкція яких спрямована на підвищення загальної зручності оператора.

Ці нові екскаватори оснащені 10-дюймовим РК-дисплеєм, який є центром керування, включаючи регулювання гідравлічного керування потоком.

Крім того, більшість машин перейшли на промислові двигуни FTP для підвищення потужності, крутного моменту, перехідних характеристик і спрощення викидів в порівнянні з попередніми двигунами в лінійці екскаваторів серії D.

Дисплей включає широкі можливості налаштування, щоб допомогти оператору створити власний робочий простір. Наприклад, він дозволяє операторам налаштувати меню швидкого доступу, тому оператори можуть вибирати, які функції або програми мають на дисплеї, щоб швидко перейти до них.

Однією з нових функцій є керування гідравлічним потоком, що відображається на екрані, і балансування функцій для оптимізації часу циклу відповідно до потреб будівельного майданчика.

Серія E також включає чотири режими роботи, які включають до 10 налаштувань дросельної заслінки для кращого контролю за продуктивністю машини при виконанні різних робіт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові екскаватори отримують покращений зв'язок з модулем Case Site Connect та додатком SiteManager, який забезпечує операторам та дилерам покращений потік телематичних даних.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: