Середа, 19 квітня 2023 13:52

Case представив нові міні-навантажувачі з шарнірно-зчленованою рамою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електрифікований SL22EV - одна з семи моделей невеликих зчленованих навантажувачів, які Case CE випустить у 2023 та 2024 роках.

Це нова категорія продуктів, яка, як стверджують в Case Construction Equipment, заповнить пробіл у її лінійці компактних навантажувачів.

Протягом 2023 та 2024 років будуть запущені шість дизельних агрегатів та одна електрифікована модель, три з яких були анонсовані на ConExpo-Con/Agg 2023: телескопічний SL12 TR, електрифікований SL22EV та телескопічний SL35 TR.

Навантажувачі будуть спроектовані та виготовлені компанією Tobroco-Giant, нідерландським виробником компактної будівельної техніки. Про угоду між компаніями було оголошено у лютому 2023 року.

Розроблені для ландшафтного дизайну, догляду за деревами, сільського господарства та вантажно-розвантажувальних робіт, шарнірно-зчленовані навантажувачі на гумових шинах можуть бути оснащені різними навісними пристроями для навантаження та складування матеріалу або переміщення піддонів на невеликій площі.

Шарнірно-зчленована конструкція у поєднанні з легкою вагою та шинами для газону забезпечує чудову маневреність, яка не розриває існуючий газон чи інші поверхні, при цьому працюючи на дуже компактних габаритах.

Завдяки широкому вибору навісного обладнання ці навантажувачі ідеально підходять як для роботи у дворі, так і на будівельному майданчику, на газоні та покращених покриттях.

Лінійка матиме загальне навісне обладнання з новим парком міні-навантажувачів Case, який також дебютував на ConExpo, в той час як більші моделі цієї лінійки будуть сумісні зі стандартним навісним обладнанням для міні-навантажувачів та компактних гусеничних навантажувачів.

У нову лінійку входять машини потужністю від 25 до 75 кінських сил з номінальною робочою вантажопідйомністю в діапазоні від 350 до 2000 кг. Телескопічні стріли забезпечують додаткову універсальність та продуктивність.

Електрифікований SL22EV доповнює портфоліо обладнання Case з акумуляторним живленням для роботи в приміщенні або на відкритому повітрі, де потрібна безшумна робота з нульовим рівнем викидів та скороченням обсягу технічного обслуговування.

Case також пропонує електричні міні-екскаватори CX15EV та CX25EV, а також електричний екскаватор-навантажувач 580 EV.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в даний час як мінімум дві моделі невеликих зчленованих навантажувачів Tobroco-Giant є електричними. Компанія заявила про намір у майбутньому пропонувати 100% електричні варіанти всіх моделей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: