Вівторок, 04 квітня 2023 13:59

CASE представив новий колісний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Case CE представила нову модель колісного екскаватора WX175E SR

Модель WX175 E SR, представлена на виставці ConExpo-Con/Agg 2023, є однією з кількох колісних машин, якими компанія Case доповнює лінійку екскаваторів серії E.

WX175 SR, створений для роботи на придорожніх проектах та у міських районах, пропонує потужні гідравлічні характеристики, чутливе управління, гнучкість навісного обладнання та розширені можливості оператора завдяки великій кабіні, автомобільному стилю та комфорту.

Як колісна машина, установка здатна самостійно переміщатися між робочими місцями.

WX175E SR важить трохи більше 20 тонн і працює з номінальною потужністю 173 к.с. при 2200 об/хв.

Функція автоматичного холостого ходу та вимкнення двигуна економить паливо, знижує рівень шуму, скорочує час роботи двигуна та скорочує викиди вихлопних газів. Щоб ще більше скоротити викиди та експлуатаційні витрати, датчик Eco контролює ефективність двигуна.

Гідравлічна система екскаватора, чутлива до навантаження, забезпечує багатофункціональність та точність рухів машини, а пропорційна допоміжна гідравліка забезпечує плавне керування навісним обладнанням.

Додатковий елемент керування Fine Swing підвищує точність та зменшує просипання матеріалу, а Power Boost забезпечує негайне збільшення потужності, коли це необхідно.

Джойстик кермового керування дозволяє легко маневрувати, а гідростатичний привід на чотири колеса забезпечує тягу навіть у далеко не ідеальних умовах.

Система Ride Control забезпечує більш плавну їзду, підвищений комфорт і меншу кількість матеріалу, що висипається з ковша. Auto-Brake дозволяє розпочати роботу одразу після зупинки машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електронний реверсивний вентилятор забезпечує автоматичне охолодження двигуна, а режим самоочищення усуває пил та сміття з моторного відсіку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: