П'ятниця, 07 квітня 2023 12:58

Hitachi представив три нові екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi показала на виставці ConExpo-Con/Agg 2023 три екскаватори з надкоротким виносом задньої частини: ZX135US-7, ZX245USLC-7 та ZX345USLC-7.

Нові машини спроектовані так, щоб зручно розміщуватись на тісних робочих майданчиках, і при цьому забезпечують достатню потужність для виконання роботи.

Екскаватор ZX135US-7 важить 14500 кг, має максимальну глибину копання 6 м та зусилля відриву ковша 10600 кг.

Екскаватор ZX245USLC-7 масою 25700 кг забезпечує максимальну глибину копання 6,5 м і зусилля відриву ковша 16100 кг.

Найбільша із трьох моделей, ZX345USLC-7, має робочу вагу 35000 кг, копає на глибину 7,5 м і має зусилля відриву ковша 20600 кг.

Всі три моделі оснащені двигунами Isuzu потужністю 100 к.с. для ZX135US7, 164 к.с. для ZX245USLC-7 та 249 к.с. для ZX345USLC-7.

Три різних режими потужності – економічний, потужний та високопродуктивний – найкраще узгодять доступну потужність з умовами роботи. Система автоматичного холостого ходу з автоматичним вимкненням дозволяє заощаджувати паливо.

Гідравлічні системи були адаптовані до розміру машини для забезпечення оптимальної продуктивності за одночасного зниження витрати палива.

Технологія HIOS IV на ZX135US-7 забезпечує чутливість стріли, рукояті та ковша, а ZX345USLC-7 використовує технологію TRIAS II, яка дозволяє ефективно використовувати доступну потужність.

ZX245USLC-7 використовує технологію TRIAS III наступного покоління для швидкого реагування на всі вхідні сигнали керування за мінімальних втрат енергії у всій системі.

Новий дозуючий регулюючий клапан вкатування ZX245USLC-7 дає змогу знизити потужність гідравлічного насоса, коли стріла працює з малим навантаженням.

Під час копання регулюючий дозуючий клапан знижує втрати гідравлічного тиску в баку, зменшуючи потужність насоса, необхідну для копання, і підвищуючи ефективність використання палива.

Кабіни більшого розміру відрізняються збільшеним зазором над головою, регульованим сидінням на пневматичній підвісці, 8-дюймовим РК-монітором з покриттям антивідблиску, Bluetooth-радіо і легкими органами управління пілотом.

Більш товсте скло в задній частині кабіни знижує рівень шуму, покращена герметичність захищає від пилу, а опори кабіни зменшують вібрацію під час руху.

Системи периферійних камер Aerial Angle забезпечують 270-градусний огляд оточення машини з висоти пташиного польоту. Камера заднього огляду дозволяє оператору бачити зону прямо під противагою, а світлодіодні ліхтарі забезпечують видимість у складних умовах.

Інструментарій ConSite для повних даних, який віддалено відстежує робочий стан і попереджає власників та операторів про потреби в технічному обслуговуванні, також був оновлений за рахунок додаткових функцій.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, він відстежує стан двигуна та гідравлічного мастила, щоб виявити проблеми до того, як у машині з'являться будь-які коди несправностей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: