Четвер, 21 січня 2021 18:10

Hitachi представила екскаватори нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi випустила середні екскаватори Zaxis-7 нового покоління.

Нові моделі ZX250-7, ZX300-7 і ZX350-7, сумісні зі стандартом Stage-V, відзначаються підвищеною зручністю управління та паливною економічністю – до 10%. Цьому, зокрема, сприяє інноваційна гідравлічна система TRIAS III.

Ефективність використання екскаваторами Zaxis-7 пального можна додатково контролювати за допомогою нового датчика ECO, дані якого відображаються на моніторі, шириною 8 дюймів. Навісне обладнання швидко змінюється за допомогою вдосконаленої системи підтримки навісного обладнання на моніторі.

Оператор в кабіні відчуває один з найнижчих в галузі рівнів шуму і на 20% менше вібрації в порівнянні з аналогами попереднього покоління.

Екскаватори Hitachi Zaxis-7 надають оператору чудовий огляд робочого майданчика для підвищення безпеки. Це можливо завдяки системі камер Aerial Angle, що забезпечує 270-градусний огляд з висоти пташиного польоту.

Оператор може вибрати один з шести варіантів зображення, щоб бачити безпосереднє оточення машини. Оглядовість в складних умовах також поліпшена за рахунок нових світлодіодних фар робочого освітлення і склоочисника.

Щоб власники могли повністю контролювати свій парк машин і робоче навантаження, системи віддаленого моніторингу Hitachi - Owner's Site і ConSite, надають їм доступ до необхідних даних та інструментів.

Як передає SpecMachinery.com.ua, щодня обидві системи відправляють робочі дані з екскаватора через GPRS або через супутник в Global e-Service. ConSite підсумовує інформацію в щомісячному електронному листі, а додаток ConSite Pocket показує попередження в реальному часі про будь-яких потенційних проблемах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: