Середа, 19 червня 2019 13:46

На ринок України вийшов новий гусеничний екскаватор Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ринок України поповнився новою моделлю від Volvo CE: в нашій країні з'явилася новинка року - гусеничний екскаватор Volvo EC200D.

Новинка оснащується двигуном Volvo D5 потужністю 165 к.с., що має високий крутний момент при низьких оборотах. При цьому гідравлічна система працює максимально злагоджено з двигуном під управлінням інтелектуальної системи. Це дозволяє оптимізувати роботу гідравліки, зменшуючи втрати витрати і тиску при збереженні потужності на ковші і зусилля повороту.

Оптимальна швидкість повороту, чудове комбіноване управління, високе зусилля на ковші і швидкі робочі цикли роблять Volvo EC200D відмінним вибором для широкого кола застосувань - від дорожнього і житлового будівництва до сільського господарства, ландшафтних робіт і будівництва комунікацій.

Ця новітня модель серії D також відрізняється паливною економічністю, а завдяки режиму ECO, полегшеному обслуговуванню і новій конструкції стріли і рукояті загального призначення ця машина має максимальну продуктивність і оптимальну вартість володіння.

Експлуатаційна маса Volvo EC200D - 19 800-20 300 кг, вантажопідйомність (стріла уздовж візка) - 6 030 кг, максимальна глибина копання - 6 680 мм, максимальний виліт при копанні - 9 840 мм. Місткість ковша - 0,8 куб.м.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua представники компанії-виробника, лідером серед будівельних машин Volvo - є саме гусеничні екскаватори, які займають більше половини ринку. Такий тренд актуальний не тільки для України - він спостерігається по всьому світу. І модель Volvo EC200D, яка володіє традиційними для Volvo високими показниками якості та продуктивності, маючи при цьому провідну в своїй категорії паливну економічність, отримає заслужену популярність.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: