П'ятниця, 26 жовтня 2018 13:34

Hitachi представив перший екскаватор з ICT-керуванням

Hitachi представив нову модель екскаватора ZX210X-6, укомплектовану інформаційно-комунікаційної технологією (ICT). За інформацією виробника - це перший екскаватор з ICT на ринку Європи.

За словами виробника, нова модель ZX210X-6 відрізняється винятковою точністю, ефективністю і вимагає від оператора мінімальних зусиль.

Як повідомляє ProfiDOM.com.ua, елементи інформаційно-комунікаційної технології ICT включають в себе чутливі датчики на корпусі, стрілі і ковші, систему захисту від перевантаження, а також унікальний гідравлічний блок управління.

Для управління екскаватором використовується 10-дюймовий сенсорний планшет, здатний відображати положення екскаватора в режимі 3D hi-res, збільшувати і зменшувати масштаб, і одночасно мати кілька точок огляду на розділеному екрані в кабіні водія.

Все це допомагає точно контролювати кути роботи стріли, навіть на похилих поверхнях.

Завдяки роботі напівавтоматичного роботі стріли і важеля, за словами виробника, модель ZX210X-6 дозволить реалізувати проекти на 50% швидше, ніж зі стандартним екскаватором - передає ProfiDOM.com.ua.

Крім того, в Hitachi впевнені, що їх гідравлічний екскаватор є однією з найточніших машин на ринку будівельної техніки.

Характеристики:

  • Моделі: ZX210X-6 / ZX210LCX-6
  • Номінальна потужність двигуна: 128,4 кВт (ISO14396)
  • Експлуатаційна маса: 22 000 - 23 400 кг
  • Ємність ковша: 0,51 - 1,20 куб.м
  • Максимальна глибина копання: 6 670 мм

Очевидно, новинка зможе з'явитися і на українському ринку, проте, враховуючи її технологічну оснащеність (а також прихильність наших будівельників до спрощених моделей), навряд чи це відбудеться найближчим часом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: