Вівторок, 16 жовтня 2018 13:34

Найцікавіша спецтехніка на виставці Mining World в Києві

З 10 жовтня в столичному виставковому центрі КиївЕкспоПлаза проходить міжнародна виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин Mining World Ukraine.

Відзначимо, частина цікавою техніки була присутня на виставці віртуально - у вигляді буклетів та описів. Однак кожен відвідувач може ознайомитися з усіма характеристиками машин, просто звернувшись до представників компаній-експонентів.

Фронтальний навантажувач Cat 950GC

Компанія «Цепелін Україна» презентувала одну з новітніх розробок Caterpillar, а саме фронтальний навантажувач середньої потужності Cat 950GC.

Дана модель відрізняється універсальністю виконання робіт і підходить як для транспортування матеріалів і завантаження самоскидів, так і для загальнобудівельних робіт і влаштування відвалів. Модель обладнана потужним 7-літровим двигуном і має середню вантажопідйомність 5598 кг зі спорядженої масою в 18676 кг.

Гусеничний бульдозер Cat D6R

Для роботи з відходами Caterpillar розробив гусеничний бульдозер Cat D6R. Як відзначає виробник, в даній моделі вдосконалена захист важливих вузлів машини, а також збільшена продуктивність і безпеку для роботи в агресивних умовах.

Міні-навантажувач GEHL R190

Офіційний дилер виробника Gehl, компанія «Юромаш», представила на виставці радіально підйомний колісний міні-навантажувач з бортовим поворотом R190. Машина має оптимальний доступ до всіх компонентів і вузлів, що значно спрощує процес роботи. Крім того, R190 має збільшену вантажопідйомність в 862 кг завдяки потужному двигуну.

Фронтальний навантажувач Doosan SD300N

Серед експозицій представлено дітище південнокорейського гіганта-виробника землерийної і дорожньо-будівельної техніки Doosan. Їх нова модель фронтального навантажувача SD300N має вдосконалену кабіну зі збільшеним на 25% оглядом. Також, в машині встановлена ​​нова система охолодження з можливість безперервної роботи без перегріву.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: