Середа, 17 січня 2024 12:20

В Кривому Розі працюватиме цікава 28-метрова автовишка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» відвантажив до міста Кривий Ріг автовишку SOCAGE DA328 на шасі DAYUN CGC1141.

Автогідропідйомник SOCAGE DA328 здатний працювати на висоті 28 метрів. Завдяки 16-метровому горизонтальному вильоту стріли та вантажопідйомності люльки 300 кг, він забезпечує безпроблемне виконання завдань.

Крім того, він оснащений рядом опцій, які роблять його керування легким та практичним.

Унікальна ізоляційна люлька автовишки SOCAGE DA328 дозволяє оператору безпечно працювати на лініях електропередачі та зв'язку під напругою до 1000 В, навіть без відключення електроенергії у випадку відсутності атмосферних опадів.

Управління підйомником здійснюється за допомогою декількох зручних пультів керування на поворотній колоні та безпосередньо в люльці.

Завдяки можливості повороту люльки на 90 градусів вліво та вправо, робота стає ще більш комфортною та зручною, розширюючи зону доступу до робочої області.

Високоякісна сталь, використана при виготовленні автогідропідйомника, надає йому високу міцність та довговічність, забезпечуючи надійну роботу протягом тривалого часу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, водночас цей матеріал допомагає знизити вагу надбудови, що важливо для оптимізації перевезень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: