Середа, 17 січня 2024 11:01

Скільки коштуватиме новий електрофургон Mercedes-Benz eSprinter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz відкриває замовлення у Європі на електричний фургон eSprinter з новими цифровими додатками, останнім поколінням MBUX, а також системами безпеки та допомоги й вдосконаленими функціями.

Новий електричний eSprinter отримав цінник у Європі та невдовзі надійде до дилерів. Споживачів потішать дві довжини та форми кузова, три розміри батареї та висока корисна вантажність акумуляторного «Спринтера».

Спочатку панельний фургон буде доступний для замовлення з корисною місткістю акумулятора 56 кВт-год чи 113 кВт-год. Згодом з’явиться версія потужністю 81 кВт-год.

Також майбутнім власникам сподобаються переваги інтелектуального цифрового підключення, вперше з мультимедійною системою MBUX, покращеними системами безпеки та допомоги, а також оновленим стандартним обладнанням.

Крім того, eSprinter буде доступний з додатковим зчіпним пристроєм.

Передсерійний автомобіль нового панельного фургона eSprinter продемонстрував свою ефективність під час тест-драйву: з батареєю місткістю 113 кВт-год пройшов маршрут зі Штутгарта до Мюнхена та назад довжиною 475 кілометрів без підзарядки.

Новий eSprinter має ефективний електродвигун із піковою потужністю 100 та 150 кіловатів.

Синхронний мотор з постійними магнітами (PSM) характеризується особливо високим ККД. Запас ходу на електротязі становитиме до 440 кілометрів. У міських районах можливий запас ходу до 500 кілометрів.

Також новий eSprinter вперше буде доступний як відкрита модель. Це робить eSprinter привабливим базовим транспортним засобом для багатьох нових сегментів комерційних перевезень, а також різних кузовів і обладнання.

Акумуляторний фургон здатний заряджатися як від змінного (AC), так і від постійного (DC) струму. Бортовий зарядний пристрій можна заряджати постійним струмом до 115 кіловатів на швидкісній зарядній станції.

Конкретно це означає: акумулятор місткістю 56 кВт-год заряджається від 10 до 80 відсотків приблизно за 28 хвилин при максимальній потужності 115 кВт.

Батареї з корисною місткістю 113 кВт-год потрібно буде близько 42 хвилин при максимальній потужності 115 кВт. Цифрова послуга Mercedes me Charge 4 також доступна для eSprinter.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вартість на новий фургон eSprinter з акумулятором на 56 кВт-год стартує з роздрібною ціною для Німеччини 59 990 євро без 19% ПДВ.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: