Четвер, 18 січня 2024 11:39

Представили цікавий комерційний електрофургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Ram представила новий електричний фургон ProMaster EV.

Новинка виглядає практично ідентичною своєму бензиновому аналогу, причому обидва варіанти базуються на Fiat Ducato, що добре знайомий у Європі. Електромобіль має зарядний порт на стороні водія, а також світлодіодні освітлювальні прилади в базовому оснащенні.

Фургон буде пропонуватися в двох конфігураціях. Перший варіант – це модифікація для служб доставки, що вирізняється анодованими алюмінієвими ролетними задніми дверми.

Серед інших особливостей – високий дах, колісна база у 4039 мм та вантажопідйомність у 921 кг. Відомо, що друга модифікація електромобіля зможе перевозити до 1370 кг.

В салоні новинки знайшлось місце для 10,1-дюймової інформаційно-розважальної системи Uconnect 5, яка має Alexa, а також Android Auto та Apple CarPlay.

Серед доступних опцій – обігрів керма, обігрів вітрового скла та бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Покупці, яким потрібні додаткові функції, можуть отримати адаптивний круїз-контроль із функцією Stop & Go, Active Drive Assist і Lane Keep Assist. Інші опції включають інтелектуальну систему прискорення, цифрове дзеркало заднього виду та датчики паркування.

Акумуляторна батарея ємністю 110 кВт*год живить електродвигун, який розвиває 268 к.с. і 409 Нм максимального крутного моменту. Зазначається, що фургон має запас ходу по місту на рівні 261 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в компанії зазначили, що лінійка комерційних електромобілів з часом розшириться до п’яти конфігурацій.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: