Понеділок, 08 лютого 2021 10:44

Представили гігантську телескопічну пилку разом із платформою MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це машина «Jarraff» або телескопічна пилка на самохідному шасі, котра є, мабуть, одним з найцікавіших типів обладнання, яке можна зустріти в лісовій промисловості.

Ця оригінальна конструкція була створена фахівцями польської компанії Blyss.

«Jarraff» - це 12-тонний транспортний засіб, що має телескопічну стрілу на поворотній рамі, яка змонтована над заднім звісом шасі. За допомогою гідроприводу відбувається підйом і опускання робочої щогли.

Таким чином, лісова спецмашина із красномовною назвою «Жирафа» перетворилася на гігантську самохідну механічну пилку, призначену для обрізання гілок на верхівках дерев. Шасі у «Жирафа» повнопривідне, оснащене великими шинами низького тиску і здатне переміщатися по сильному бездоріжжю.

Звісно, що для перевезення цієї лісової машини необхідно спеціально адаптований транспортний засіб. Ним стала спецвантажівка, яка нещодавно була виготовлена на 26-тонному шасі MAN TGS. Автомобіль отримав транспортну платформу розміром 8050×2550 мм. Майданчик був виготовлений ​​з 4-мм перфорованого сталевого листа.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компонування надбудови цілковито підходить для транспортування не тільки «Jarraff», а також інших видів габаритного обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: