Середа, 17 квітня 2024 13:44

В Україні виготовили унікальні автомобілі для розмінування

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для розмінування українських територій компанія «Валідус-Спецавто» виготовила три піротехнічні машини важкого типу  ПМ-В.

Два автомобілі передано для структурних підрозділів ДСНС України. А один — для Державної спеціальної служби транспорту.

Один із автомобілів ПМ-В працюватиме невдовзі для розмінування Харківщини, інші також очищатимуть території у різних куточках нашої держави.

Піротехнічні машини була створено в рамках міжнародного проєкту ЄС для реалізації акції «Комплексна підтримка національного сектору протимінної діяльності в Україні». Організатор закупівлі — The Public Institution Central Project Management Agency.

На сьогодні, ПМ-В це піротехнічний автомобіль, який за рівнем якості, захисту та ефективності не має аналогів в Україні.

ПМ-В побудовано на повнопривідному шасі MAN TGS 18.440 (6х6) і здатний піднімати великогабаритні конструкції і предмети вагою до 6 тонн для чого його обладнано потужним краном-маніпулятором.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина має броньовану кабіну для бойового розрахунку та спеціальний броньований відсік, в якому можна перевозити до 1000 кг вибухонебезпечних предметів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: