Понеділок, 08 лютого 2021 16:29

Вітчизняний виробник передав нові машини «швидкої допомоги» в регіони

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив нові медичні спецавтомобілі на базі Peugeot та Citroen.

Так, зокрема, на Херсонщину вирушив черговий автомобіль швидкої допомоги, створений на базі Peugeot Partner і укомплектований на Заводі спецтехніки «Техкомплект».

Також разом із ТОВ «Пежо Сітроен Україна» вітчизняне підприємство виготовило черговий автомобіль «Швидка медична допомога» на базі легкового автомобіля Citroen Jumpy. Цього разу машину зробили для медичних установ Чернігова.

Своєю чергою Біла Церква отримала спеціальний медичний автомобіль для породіль, які з особливим комфортом, безпечно та оперативно будуть доставлятися до пологового будинку на новому автомобілі швидкої медичної допомоги, зробленому Заводом спецтехніки «Техкомплект» на базі Citroen Jumpy.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виготовлений і укомплектований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі французької автотехніки Peugeot та Citroen – це черговий успішний спільний проект Заводу спецтехніки «Техкомплект» і ТОВ «Пежо Сітроен Україна».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: