П'ятниця, 07 серпня 2020 10:29

Український виробник створив ізотермічний фургон на базі Volkswagen Caddy. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, холодильна установка машини може використовуватися як в режимі охолодження, так і в режимі підігріву, що розширює сферу застосування автомобіля.

Компанія Polycar представила новий фургон для перевезення вантажів, що вимагають особливих кліматичних умов. За базу для даного спеціального транспортного засобу використаний автомобіль Volkswagen Caddy, що часто використовується в якості малогабаритного вантажного авто для вантажних і пасажирських перевезень. Під термокапсулу переобладнано його вантажне відділення зі збереженням загальної площі під завантаження і робочого простору всередині нього.

Термоізоляція кузова виготовлена ​​за допомогою напилення щільного поліуретанового шару в проміжок між обшивками корпусу автомобіля. Внутрішня поверхня термокапсули виготовлена ​​з алюмокомпозиту. Стики між листовими елементами в цьому шарі обшивки оброблені надійними герметиками і є повністю непроникними для випадково розлитої рідини.

Поверхня підлоги оброблена листовим алюмінієм гофрованого типу. Стикові з'єднання виготовлені із застосуванням зварювання. З цього ж матеріалу виготовлена ​​відбортовка - внутрішнє покриття в нижній частині стінок фургона, що стикається з підлогою. Усередині фургона встановлені освітлювачі з LED-елементами.

Потрібний температурний режим забезпечується холодильною установкою Thermal Master T400R. Холодильна установка працює від штатного кондиціонера автомобіля. В роботі кліматичної техніки передбачений режим підігріву. Що дозволяє даний автомобіль використовувати не тільки для перевезення продуктів в стані глибокої заморозки, а й інших видів промислової продукції, для якої необхідні більш високі температурні режими.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: